Fornybarkonferansen 2017

Norge – en motor for grønn industri og transport?

Det grønne skiftet handler om å kutte klimagassutslipp, samtidig som man klarer å skape nye, lønnsomme arbeidsplasser. Hvordan må vi navigere fremover for å lykkes med begge deler?

Vi lover faglig gode foredrag og utfordrende samtaler med representanter fra næringsliv og industri, politikk og akademia. Dette er noen av spørsmålene vi tar opp:

  • Hvordan kan Norge, med stort overskudd av ren energi, bruke sine komparative fortrinn til å skape nye arbeidsplasser og akselere overgangen til et fornybart transportsystem?
  • Hvilke muligheter representerer det grønne skiftet for etablerte og nye bedrifter?
  • Hvordan kan smart teknologi bidra til økt verdiskaping og utslippsreduksjoner, og hvordan truer teknologien eksiterende verdikjeder?
  • Hva må til for å tiltrekke oss flere investorer og hvordan skal vi lykkes bedre med å eksportere våre energiløsninger globalt?

På konferansne blir det også utstillinger, rikelig tid til mingling og utdeling av den årlige SPIR-prisen.


Her er noen av innlederne til Fornybarkonfernasen 2017

Deltakeravgift: kr 1 950,- (inkluderer lunsj og tapasbuffet).

Påmeldingsfrist: 10. mars
Bindende påmelding.

MELD DEG PÅ HER

Har du lyst å stille med en stand på konferansen?
Benytt muligheten til å synliggjøre din bedrift for beslutningstakere i regionens næringsliv for kun kr. 6.000,-. Prisen inkluderer deltakeravgift inkludert mat for to personer. Er du interessert, send en mail til Bergen Næringsråd, eller kryss av i påmeldingsskjemaet.