Pål W. Lorentzen (styreleder)

Pål W. Lorentzen er høyesterettsadvokat og initiativtager til etablering av Norsk Klimastiftelse.Han er tidligere partner i Advokatfirmaet Thommessen og har innehatt en rekke viktige styreverv i næringslivet – og Bergens kulturliv. Han har også vært formann i Den Norske Advokatforening.

E-post: plo(a)klimastiftelsen.no I Mobil: 99266835

 

Arvid NøttvedtArvid Nøttvedt (styremedlem)

Arvid Nøttvedt er administrerende direktør i Christian Michelsen Research og har sittet i Klimastiftelsens styre siden etableringen. Han har tidligere arbeidet i Norsk Hydro og har styreerfaring fra både næringsliv og interesse-organisasjoner. Han har også vært president i Norsk Geologisk Forening.

E-post: arvid.nottvedt(a)cmr.no I Mobil: 48048694

 

Ingrid StangeIngrid Stange (styremedlem)

Ingrid Stange er grunnlegger og leder av den norske ideelle organisasjonen Partnership for Change. Hun har lang erfaring fra strategisk ledelse, investeringsvirksomhet så vel som filantropi. Grunnlegger av bl.a. Drøbak Montessori Skole og tidligere manager i McKinsey & Co. Stange har en MBA fra UC Berkeley og NHH.

E-post: ingrid.stange(a)pfchange.org I Mobil: 41454497

 

Erik BøckmannErik Bøckmann (styremedlem)

Erik Bøckmann er partner i Vest Corporate Advisors. Han satt som leder av Klimastiftelsens Råd fra starten og frem til 2011 da han gikk inn i styret. Erik har lang erfaring fra ulike styreverv i en rekke selskaper.

E-post: erik@vestcorp.no I Mobil: 92636200

 

Kikki KleivenKikki Kleiven (styremedlem)

Kikki Kleiven er førsteamanuensis ved Institutt for Geovitenskap og forskningsleder ved Bjerknessenteret, UIB. Hun har sittet i styret siden Stiftelsens start og har også styreerfaring fra bla.a. Bergen Turlag og Uni Research AS. Kikki er en aktiv formidler av klimakunnskap.

E-post: kikki(a)uib.no I Mobil: 41506451

 

Nils A. RøkkeNils A. Røkke (styremedlem)

Nils A. Røkke er Dr. Ing. fra NTH. Har er klimadirektør i SINTEF i Trondheim, styreleder i FME-senteret BIGCCS og leder for Det Nordiske Centre of Excellence innen CO2 håndtering (NORDICCS). Røkke har også erfaring som leder for store europeiske initiativer innen klima og miljø.

E-post: Nils.A.Rokke(a)sintef.no I Mobil: 95156181

 

Hans Petter KildalHans Petter Kildal (varamedlem)

Hans Petter Kildal er Vice President of Sustainability Services i Bergen Energi.

E-post: Hans.Petter.Kildal (a) bergen-energi.com I Mobil: 976 69 827