Velkommen til åpent møte om: Klimaomstilling i oljelandet

Klimaomstillingsutvalget anbefaler færre letelisenser, omstillingsavgift for oljenæringen og et mindre gunstig oljeskatteregime. Hør utvalgsleder Kristin Halvorsen og representanter fra Universitetet i Stavanger og delta i diskusjonen på dette åpne møtet. Møtet i Stavanger er fullsatt, men du kan følge med direkte på Energi og Klima.

Klimaomstillingsutvalget kom i høst med sin rapport «Raskere klimaomstilling. Redusert risiko. Ny politikk for Norge i en verden som når Parismålene». Kristin Halvorsen, direktør for CICERO Senter for klimaforskning, var en av utvalgslederne. 

På dette åpne diskusjonsmøtet på Sølvberget bibliotek i Stavanger innleder Halvorsen om Klimaomstillingsutvalgets anbefalinger. I samtalepanelet i etterkant møter du økonom og rektor ved UiS Klaus Mohn og hans kolleger innovasjonsforsker Kristiane Marie Fjær Lindland og statsviter Oluf Langhelle – som alle tre har engasjert seg i klima- og omstillingsdebatten. Vi setter av god tid til samtale med og spørsmål fra publikum. 

Arrangementet er et samarbeid mellom biblioteket, Universitetet i Stavanger og Norsk klimastiftelse. Møteleder er Kirsten Øystese, prosjektleder i Norsk klimastiftelse.

Du kan følge med på direkteoverføringen på Energi og Klima.

Påmelding

Arrangementet er fullsatt.