Lorentzen møtte Clinton

Bill Clinton uttrykte stor begeistring for Klimastiftelsens arbeid da han møtte styreleder Pål W. Lorentzen i New York. Lorentzen var i New York i forbindelse med årskonferansen til Clinton Global Initiative (CGI). Innimellom foredrag og workshops fikk han også anledning til å orientere Clinton personlig om stiftelsens nyetablerte CGI-prosjekt. Clinton begeistret over Klimastiftelsens arbeid – …

Bill Clinton uttrykte stor begeistring for Klimastiftelsens arbeid da han møtte styreleder Pål W. Lorentzen i New York.

Lorentzen var i New York i forbindelse med årskonferansen til Clinton Global Initiative (CGI). Innimellom foredrag og workshops fikk han også anledning til å orientere Clinton personlig om stiftelsens nyetablerte CGI-prosjekt.

Clinton begeistret over Klimastiftelsens arbeid

– Prosjektet går ut på at Norsk Klimastiftelse skal etablere en årlig klimapublikasjon som skal gi norske beslutningstakere oppdatert kunnskap fra klimavitenskapen. Vi har gitt publikasjonen navnet 2°C og prosjektet utvikles i tett samarbeid med Bjerknessenteret for klimaforskning. Bill Clinton uttrykte stor begeistring for dette arbeidet, sier Lorentzen.

2°C vil bli tilgjengelig både på norsk og engelsk, og CGI-nettverket blir spesielt viktig for distribusjonen av den engelske utgaven.

– Vi arbeider nå mot en lansering av den norske utgaven i slutten av november måned, og går alt etter planen vil den engelsk komme ut noen uker senere, sier Lorentzen.

CGI er en ikke-kommersiell organisasjon med bedrifter, stiftelser og organisasjoner fra hele verden som medlemmer. Formålet er å utvikle og implementere løsninger på verdens mest presserende utfordringer, slik som klimatrusselen. Norsk Klimastiftelse har vært medlem av CGI siden 2010.