Europa uten gass – boklansering og debatt (Bergen)

Torsdag 18. oktober inviterer Norsk klimastiftelse og Frekk Forlag til boklansering og debatt i Media City Bergen om fremtiden til norsk gass.

Boken som lanseres heter «Europa uten gass» og er skrevet av Tord Hustveit. Utgiver er Frekk Forlag i samarbeid med Norsk klimastiftelse.

Til å kommentere og diskutere bokens innhold kommer blant andre Harald Viktor Hove, byrådslederkandidat for Bergen Høyre og Roger Valhammer, leder for Arbeiderpartiet i Bergen, Ingrid von Streng Velken, konserndirektør for innovasjon og utvikling i BKK og Oscar Eide, daglig leder i CCB Kollsnes.

 

 

Om boken

Hustveit har reist på kryss og tvers i Europa. Han har sett en massiv energiomstilling i praksis, en fornybarindustri med stadig større selvtillit, en klimapolitikk som forsterkes og en kullindustri som kjemper mot både gass og fornybar for å beholde markedsandeler. At Europa vil trenge norsk gass langt inn i fremtiden er en påstand som bygger på en rekke svake forutsetninger. Dersom vi ikke er i stand til å tilpasse norsk petroleumspolitikk til en verden i endring kan det koste oss dyrt.

Det blir enkel servering.

 

Fant ingen felt.