#Klimafrokost: Hvordan kan vi kutte klimagassutslippene forbundet med maten vi spiser?

Mat og klima er tema for vår #Klimafrokost torsdag 22. november i Oslo. Der spør vi: Hvordan kan vi kutte klimagassutslippene forbundet med maten vi spiser?

Gå til påmelding her.

Vi trenger ikke å bli veganere, men kjøttforbruket må ned om klimamålene skal nåes. Det er også store helsegevinster å hente i en slik endring i kostholdet. Hva kan politikken og næringslivet gjøre for å fremme en omstilling som både tjener klimaet og folkehelsen? Hva vil en slik endring i kostholdet bety for landbruksnæringen og matindustrien? Hvilke helsegevinster kan vi oppnå med et mer klimavennlig landbruk? Vi har lagt bak oss en sommer med tørke og høy varme, hvordan vil klimaendringene påvirke vår og verdens mulighet til å produsere nok og riktig mat?

22. november klokken 08–10 i lokalet Gerhardsen på Grand Hotel.

Frokost serveres fra klokken 07.30.